Wordt gratis sponsor!

Wordt gratis sponsor met SponsorKliks. Met SponsorKliks kan iedereen, zonder dat het je zelf geld kost, IJsclub Belt-Schutsloot sponsoren. Het werkt heel eenvoudig. Boek je vakantie, sluit een energiecontract of telefoonabonnement af, koop nieuwe kleding, nieuwe schaatsen of bestel je eten via Thuisbezorgd en sponsor IJSclub Belt-Schutsloot met het doen van je aankoop. Webwinkels betalen een commissie voor iedere aankoop die wordt gedaan via SponsorKliks. Van deze commissie wordt 75% gestort op de bankrekening van IJsclub Belt-Schutsloot. In plaats van bijvoorbeeld direct naar Bol.com te gaan, ga je via Sponsorkliks naar de website van Bol.com. Je betaalt hetzelfde voor je product maar door via SponsorKliks te gaan, betaalt Bol.com een percentage van je aankoopbedrag aan de IJsclub!

Waarom IJsclub Belt-Schutsloot sponsoren?
Door de afgelopen zachte winters en het daarmee ontbreken van natuurijs teert de IJsclub al jaren lang in op haar reserves. Met inkomsten vanuit SponsorKliks hopen wij de vaste kosten te kunnen dragen zodat de IJsclub bij de eerstvolgende ECHTE winter weer klaar kan staan om toertochten door onze mooie omgeving te organiseren.

Wat kost het mij?
Helemaal niets! Het kost je alleen 2 extra klikken met je muis! Klik hier om naar onze pagina van SponsorKliks te gaan. Bestel je liever via je mobiele telefoon? Dan kan dit ook via de app van SponsorKliks voor Android of IOS (Apple)